فصل اول: کلیات
فصل اول کتاب به طور مختصر به دامنه عمل کتاب پرداخته و عبارات مورد استفاده در کتاب را تعریف می نماید.
فصل دوم : برنامه ریزی
فصل دوم به ارزیابی ساختمان پرداخته و درخصوص طرح تخریب و گزارش پایداری توضیح می دهد. همچنین به انواع تاسیسات، تاسیسات مشترک و تاسیسات خاص، قطع تاسیسات، تاثیر تخریب بر تاسیسات و نیز مواد خطرناک حاوی آزبست و مواد آلاینده خاک می پردازد.
فصل سوم : اقدامات پیشگیرانه
این فصل به فنس کشی، اجرای راهرو سرپوشیده، سکوی محافظ، داربست بندی، پوشش توری، پوشش محافظ بامبو و فولادی، تکیه گاه های موقت و شمع زنی موقت پرداخته و ابعاد و اندازه های مورد نیاز، ضوابط طراحی، احداث و روشنایی آن را شرح می دهد. همچنین به محافظت از اموال و دارایی ها، دسترسی به کارگاه و محافظت از ترافیک عبوری، آموزش و ارتباطات، آتش و لرزش و اقدامات پیشگیرانه زیست محیطی می پردازد.
فصل چهارم : روش های تخریب
در این فصل روش های تخریب بالا به پایین دستی و ماشینی، تخریب به وسیله خردکننده هیدرولیکی با بازوی بلند، گوی تخریب، تخریب با انفجار، برش با اره، برش حرارتی و جت آب توضیح داده شده است.
فصل پنجم : سازه های خاص
در این فصل نکات مربوط به تخریب سازه های بتنی پیش ساخته و پیش تنیده، سازه های معین استاتیکی، سازه های مرکب، سازه های معلق، دیوارهای پوششی خارجی، مخازن نفت، سازه های دریایی، سازه های زیرزمینی و سازه های نگهدارنده خاک بیان شده است.
فصل ششم : نظارت و بازرسی کارگاهی
این فصل در یک صفحه به لزوم به کارگیری ناظر مقیم برای تخریب سازه ها اشاره می نماید.
پیوست ها
چک لیست عملیات تخریب، چک لیست طرح تخریب، رهنمودهای شناسایی بتن پیش تنیده، تذکرات و دستورالعمل ها و دو نمونه مثال از طرح تخریب و گزارش پایداری سازه در قسمت پیوست های کتاب قابل مشاهده می باشد.